Despre Moldova

Descoperiți Moldova. Fiți invitatul nostru.

Moldova este o țară mică și fermecătoare unică, situată între România și Ucraina în cele mai îndepărtate colțuri ale Europei de Est.
Oamenii sunt cei care fac Moldova specială! Călătoriți în orice colț al Moldovei și veți găsi interacțiuni sincere, amicale, cu oameni călduroși și deschiși. Moldova este de asemenea una din cele mai sigure țări din Europa.

Vinul este mândria poporului moldovenesc și acest lucru face ca această țară să fie cu adevărat specială.

Fiecare colț al Moldovei are propria identitate unică. Nici o vizită în Moldova nu este completă fără o călătorie în această vale pitorească, reiterând cu povestiri care datează cu mii de ani în urmă.

Pentru rezervare sau pentru solicitarea unui preț, vă rugăm să ne contactați .

360° Moldova Travel

Vă place vinul bun?

Veniți și vedeți beciurile noastre speciale de vin, zeci de kilometri lungime și sau o colecție de milioane de sticle de vin. Unele din aceste beciuri sunt incluse în Cartea Recordurilor Guinnes. Gustați drumul prin Moldova, încercând varietățile noastre istorice de struguri și amestecurile premiate.

Producătorii de vin din toată țara, de la companii mari și faimoase la artizani mici și meșteșugari, vă așteaptă la Ziua Națională a Vinului din Moldova, făcând din luna octombrie momentul perfect pentru a vizita Moldova, iar în fiecare an puteți vedea mândria noastră națională crescând tot mai mult.

Fiecare colț al Moldovei are propria identitate unică.

De la Găgăuzia de la sud până la minoritatea romă de la nord sau traversând râul Nistru pe malul stâng, veți găsi Transnistria, un teritoriu în care timpul a rămas nemărginit, nu veți uita niciodată această călătorie colorată și cum ați ajuns să cunoașteți un asemenea grup unic de oameni.

Bucătăria noastră națională vă va surprinde cu onestitatea, simplitatea și bogăția sa. Închideți ochii și visați la o supă delicioasă numită Zeamă, gătită cu tăiței de casă și Mămăliga – o mâncare făcută din făină de porumb – tăiată cu un fir de ață și servită cu brânză moldovenească, smântână și friptură cu carne, Tocană.


Copturile noastre speciale, Plăcintele, sunt pregătite dintr-un aluat subțire, cu o varietate de umpluturi: varză, brânză de vaci, mere, dovleac sau cireșe – alegerea vă aparține! Încă nu vă lasă gura apă? Dacă nu sunteți copleșit de căldura poporului nostru, atunci mâncarea noastră o să vă cucerească neapărat inima.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider