Recenzii

Ce spun clienții noștri despre noi?

Un hotel minunat în stil clasic englezesc. Am avut aici o conferință și am folosit Sala de Conferințe cu Catering. A fost superb! eram cu un copil și Administratorul, o domnișoară drăguță, m-a ajutat împreună cu tot personalul cu băiatul meu. Deci, consider că în acest loc te poți simți ca acasă. Camerele sunt stilate și răcoroase. Oaspeților familiei noastre li se va recomanda mereu să stea la London Boutique Hotel. UN MARE MULȚUMESC ANEI și tuturor băieților de la Diana și David!

Diana and David

Am stat aici 6 zile recent și am fost foarte mulțumit. O locație bună cu lobby și bar compact, care avea de obicei doi angajați. Ei întotdeauna mă salutau, fie că plecam sau mă întorceam la hotel, chiar dacă nu vorbeau engleza. Angajații au fost întotdeauna bucuroși să mă ajute cu taxiul, direcțiile sau orice altceva. Aerul condiționat este limitat în Chișinău, însă, camerele de aici au avut un aer/condiționat minunat! La câțiva pași de cumpărături, supermarket și restaurante. Vă recomand insistent să vă opriți la London Boutique Hotel !!!

Cissy Faison

Hotelul a fost curat, frumos mobilat și corespunde tuturor celor 4 stele. Personalul a fost util şi politicos. Ca un minus, micul dejun a avut o varietate mică, care cred că este generală în Moldova. Vi-l recomand pentru a călători la Chișinău. 

Nikki Teunisse

O minunată ședere aici de o săptămână. Un personal minunat și o locație bună.  

Vasilisa Smirnova

Un hotel nou și fantastic, în cea mai bună locație din capitală, Chișinău. Personal foarte prietenos, baie spațioasă cu duș. Neapărat o să mai venim.

Gor Travels

SCRIEȚI UN COMENTARIU PE: